Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзальна збірна посіла друге місце на Quadrangular international futsal tournament

Підопічні Олександра Косенка не втримали перевагу у рахунку над господарями Quadrangular international futsal tournament - збірною Ірану та фінішували на другій позиції.

Для того, щоб завершити змагання на першій cходинці «жовто-синім» будо достатньо нічийного результату. У попередніх матчах наша збірна здобула перемоги над Японією (3:1) та Білоруссю (2:0). Натомість, Іран так само тріумфував над командою Андрія Толмача (3:1), натомість, переграти інших представників Азії нашим опонентам не вдалося (3:3).

Тож, господарям була потрібна лише звитяга у звітній зустрічі. Перший тайм команди провели обопільно гостро. Роботи у Дмитра Литвиненка було надзвичайно багато, однак, кіпер «ЕРА-ПАКа», інколи, за допомогою каркасу воріт, зумів втримати свої ворота на замку.

Не менше нагод було і у нашої збірної. Лише кількох сантиметрів не вистачило Миколі Білоцерківцю, аби все ж проштовхнути м'яч у ворота суперників. Ще один удар від українців прийняла на себе стійка іранських воріт. Однак, за кілька секунд до перерви наша збірна зуміла вийти вперед. Результативним ударом відзначився Ігор Корсун - 0:1.

Після перерви хід гри не змінився. Обидві команди мали моменти, але вкотре вдало себе проявляли воротарі. За 5 хвилин до фінального свистка іранці відігралися. Вперше пробити Литвиненка, завдяки потужному дальньому удару у кут воріт вдалося Мослему Олагхобаду - 1:1. Після цього господарі заграли активніше на атаку і збірна України отримали можливості скористатися огріхами суперника у захисті, але забити вдруге команді Косенка не вдалося.

На останніх хвилинах українців підвели проблеми з перебором командних фолів. Три порушення правил впродовж шести хвилин, два з яких здійснив здійснив Сергій Журба, отримавши два попередження і, як наслідок, червону картку за емоції, призвели до того, що у ворота Дмитра Литвиненка був призначений дабл-пенальті. Капітан господарів Мехді Джавід вдало виконав вирок - 2:1.

Остання атака у матчі була за «жовто-синіми», але здобути нічию нашій збірній не вдалося. Тож, 2:1 - команда господарів стає переможцем Quadrangular international futsal tournament. Підопічні Олександра Косенка задовольнилися другим місцем, а останню сходинку п'єдесталу посіла збірна Японії, яка сьогодні розписала мирову з Білоруссю - 2:2.

Іран – Україна – 2:1 (0:1)

Гол у складі збірної України: Ігор Корсун (20)

Вилучення: Журба (40)

Склад збірної України: Литвиненко – Шотурма, Журба, Корсун, Білоцерківець – Мик. Грицина, Радевич, Педяш, Микитюк, Разуванов, Легендзевич, Цілик, Ципун, Савенко.

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ