Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзальна збірна зіграла внічию з Португалією у першому товариському матчі

Поступаючись протягом зустрічі з результатом 0:2, підопічні Олександра Косенка зуміли наздогнати суперника на останніх хвилинах та завершили поєдинок проти команди Жоржа Браза з нічийним результатом.

Сьогодні збірна України провела перший з двох міжнародних товариських поєдинків проти збірної Португалії. Початок зустрічі видався не надто вдалим для нашої команди. Вже на 5-ій хвилині м'ячем у складі господарів відзначився Фернандо Кардінал. Зрештою, протягом першої половини поєдинку це взяття воріт так і залишилося єдиним.

Втім, невдало розпочали «жовто-сині» і другий тайм. Автоголом відзначився Микола Грицина. Найцікавішою та найприємнішою для українців у матчі стала остання п'ятихвилинка. На 36-ій хвилині Дмитро Сорокін відквитав один м'яч для нашої команди. За 60 секунд після цього Олександр Косенко взяв хвилинну перерву і це дало свої плоди. Українці пішли в атаку з п'ятим польовим і на 38-ій хвилині взяття воріт на свій рахунок записав Микола Микитюк, відзначившись дебютним голом у футболці національної команди.

Після цього українці продовжили грати за тією ж схемою, але вийти вперед не зуміли. За 45 секунд до завершення після тайм-ауту від Жоржа Браза суперники обмінялися ролями і у штучній більшості заключні секунди проводили португальці. Втім, рахунок на табло не змінився. Тож, 2:2 – перше протистояння між збірними завершилося нічийним результатом.

Наступна очна зустріч між командами відбудеться вже завтра. Початок о 21:00 за Києвом.

Португалія – Україна – 2:2 (1:0)

Португалія: Соуза, Коельо, Сесіліо, Пані, Бріто – Хуго, Мендонца, Нілсон, Карі (к), Кардінал, Марсіу, Фрейтас, Тьягіньо, Гальвао, Паулета

Україна: Литвиненко (к), Микитюк, Фаренюк, Корсун, Шотурма – Ципун, Радевич, Сорокін, Мик. Грицина, Малишко, Білоцерківець, Єрьомін, Педяш

Голи: Кардінал (5) – Грицина (24, АГ), Сорокін (36), Микитюк (38)

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ