Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Галичанка» планує перемогти «Мотор»

Вихідними ГК “Галичанка-ЛНУ” проведе зустріч з лідером національного чемпіонату ГК «Мотор» (Запоріжжя) – про це «Гал-іnfo» повідомила прес-служба СК „Галичина”.
Нагадаємо, що для того, щоб потрапити до плей-офф львівським гандболісткам необхідно не відстати від чинних чемпіонок -- запорізького «Мотору» більш ніж на п’ять очок. Для цього вони повинні зіграти унічию.
«Галичанка» минулий сезон завершила міні-сенсацією. Львівські гандболістки вперше за багато років зуміли відібрати принаймні одне очко в «Мотора», граючи на його майданчику в Запоріжжі з рахунком 26:26
З цього сезону команду «Мотор»  очолює один з найвідоміших російських фахівців Олександр Тарасіков, який понад тридцять років працював із "Кубанню". Радянська збірна під його керівництвом ставала чемпіоном світу і бронзовим призером Олімпіади.
 «Мотор», як і «Галичанка», не втратив жодного очка в матчах з іншими суперниками по чемпіонату України. Як і для львівської команди, в єврокубках нездоланною перепоною для запоріжанок стали представниці Норвегії. Щоправда, вилетівши після поразки «Біясену» із Ліги Чемпіонів, «Мотор» успішно продовжив свої виступи в Кубку ЄГФ. Він виграв у шведського клубу «Севехоф», і тепер в 1/8 фіналу наприкінці лютого зустрінеться із загребським «Локомотівом».
Запорізька й львівська команди вже зустрічалися цього сезону під час виїздного туру в Запоріжжі з рахуноком 29:22.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ