Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Галичанка” розім’ялася на „Спартаку” перед боєм із „Мотором”

„Галичанка-ЛНУ” здобула переконливу перемогу в п’ятому турі Суперліги України, ігри якого проходили на майданчику львівського ПС “Будівельник”. На очах у сотень місцевих уболівальників молоді львівські гандболістки розгромили найтитулованіший клуб в історії світового гандболу київський “Спартак” ім. І.Є. Турчина (Київ). Перший і другий матчі розвивалися за різними сценаріями, але результат виявився однаковим – дванадцять м’ячів переваги команди Валерії Тищенко. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „Галичанки”.
  „Ми вірили в перемогу і ми здобули її. Наступного тижня на нас чекає дуже відповідальна гра з “Мотором”. Команда виграла шістнадцять з сімнадцяти матчів. Вона на шляху до виконання завдання-мінімум: виходу до плей-офф”, – розповів  почесний президент СК „Галичанка-ЛНУ” Ростислав Кисіль.
 „Я рада, адже ми вперше в історії виграли з такою великою перевагою у “Спартака”. Наша боротьба з цим клубом завжди мала принциповий характер. П’ять гравців з основного складу нашої команди ще не набрали нормальну фізичну форму. Реґіна Шимкуте у другому матчі грала набагато краще, ніж у першому, але все одно не блискуче. Даються взнаки проблеми зі здоров’ям, які у неї почалися ще півтора року тому перед чемпіонатом світу в Санкт-Петербурзі. Другим матчем задоволена більше. Нам залишилося врахувати й виправити деякі дрібні помилки в захисті. У нападі дівчата вже відчувають одна одну. Ми сподіваємось перемогти „Мотор”. Яку саме тактику застосуємо проти чемпіона з чемпіонів не скажу, адже вона має захопити запорізьку команду зненацька”, -- зазначила  головний тренер СК „Галичанка-ЛНУ” Валерія Тищенко.
„Хотілося довести, що ми не випадково перемогли „Спартак” у Києві. Що ми не тимчасове явище, а серед лідерів усерйоз і надовго. Щодо моєї гри, то тренери вказали мені на помилки в першій грі, і в другій удалося їх виправити. Ми перемогли нашого давнього суперника „Спартак” і тепер налаштовуємось на бій з „Мотором”. Ми вже зіграли з ним одного разу внічию у Запоріжжі. Тоді ми були психологічно не готові перемагати, однак все змінюється, і ми теж”, – додала провідний гравець СК „Галичанка-ЛНУ” Реґіна Шимкуте.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ