Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Галичанка-ЛНУ» розгромила «Університет-Дніпрянку» (Херсон)

«Галичанка-ЛНУ» розгромила у двох домашніх поєдинках сьомого туру чемпіонату України «Університет-Дніпрянку» (Херсон). Львівська команда навіть в напіврезервному складі виявилась на голову сильнішою за підопічних заслуженого тренера України Михайла Милославського. Перша зустріч суперників завершилась з рахунком – 37:23 (17:9). У другій перевага господарок майданчика виявилась ще відчутнішою – 39:24 (17:11). Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „Галичанки”.
 Валерія Тищенко, головний тренер СК «Галичанка-ЛНУ», так охарактеризувала гру: „Перший склад, який виходив на початку тайму, виконав завдання, і дав можливість пограти резерву. Але матчі показали, що лава запасних у нас все ж нерівноцінна. Треба ще багато працювати з другим складом, а також підшукувати кількох нових гравців. Це моя мрія і мрія керівництва клубу, мати два однаково сильні склади в «Галичанці». Щодо великої кількості попереджень, то вони свідчать, що не всі гравці добре готові технічно. Червоні картки отримали колишня й теперішня представниці херсонського гандболу. «Галичанка» засмутилася, але психологічно не зламалася після поїздки в Запоріжжя. Дівчата особливо в другій грі відчули, що вони можуть перемагати таких грандів європейського гандболу, як «Мотор». І ми все ще не залишаємо надії вийти в плей-офф, як би неймовірно це не видавалося іншим. Для цього нам потрібно як мінімум зіграти одну гру в нічию й в одній відсвяткувати перемогу над запоріжанками вдома. Додатковим козирем для нас може стати відставка головного тренера «Мотора». Торік після гри з нашою командою керівництво запорізького клубу звільнило серба Пєтковіча, цьогоріч відкликали росіянина Тарасікова”.
Лілія Артюхович, найрезультативніший гравець у складі СК «Галичанка-ЛНУ», розповіла: «Дніпрянка» – команда не дуже високого рівня, тому ми сьогодні почувалися повними господарями на майданчику. До того ж для нас перемоги над херсонським клубом стали своєрідною психологічною реабілітацією після поразок у попередньому турі від «Мотора». Я повністю відновилася після травми і почуваюся добре, тому у мене пішла гра в зустрічі з «Дніпрянкою». Сподіваюся, так буде і надалі”.
Наступного разу львівські гандболістки зіграють в рідних стінах аж через місяць. 9-10 березня в гості до нас приїде «Податкова Академія». Далі на «галичанок» чекатиме низка непростих поєдинків на виїзді із претендентами на бронзові нагороди чемпіонату ужгородськими «Карпатами», донецькою «Дончанкою» і київським «Спартаком». Вище перераховані клуби будуть битися за кожне очко, адже від підсумкової позиції в турнірній таблиці залежить їх фінансування на наступний сезон. 27-28 квітня, нагадаємо, до нас завітає «Мотор». Щоправда, до того львівські вболівальники гандболу ще зможуть насолодитися іграми кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи серед дівчат 17 років. Суперницями українок по групі будуть представниці Греції, Швеції і Росії. Матчі відбудуться 2-4 березня 2007 року у Львові. «Галичанка» під час паузи в національній першості проведе збір у польському Пшеворську.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ