Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Галицька Здоба" - бронзовий призер Другої ліги з футзалу

У харківському палаці спорту «Локомотив» завершилися змагання «Фіналу Чотирьох» Другої ліги України.

Після вчорашньої поразки від «Володимира» з Тиврова, на гру проти дніпровського клубу «Human» за третє місце наша команда виходила з однією метою - перемогти й здобути бронзові нагороди першості.

Забігаючи наперед, варто зазначити, що виконати план на гру підопічні Сергія Тригубця таки зуміли. Втім, про все за порядком.

Розпочали цю гру «пекарі» гірше не придумаєш. Вже до 6-ої хвилини львівська команда програвала -0:2. У діях наших гравців відчувалася нервозність. Чим її пояснити зараз важко сказати, але точно відомо одне, незважаючи на провальний початок, «Галицька здоба» таки зуміла повернутися в гру й зробити камбек.

Як і вчора, матч між львівською та дніпровською командами був гідний фіналу, настільки все стрімко тут розвивалося.

Не минуло й двох хвилин після другого пропущеного голу у наші ворота, як Ярослав Писько відпасував на Тригубця й Сергій змусив капітулювати воротаря команди з Дніпра –1:2.

Минає ще дві хвилини й рахунок у грі було зрівняно. Це Ярослав Писько вдало замкнув старання своїх партнерів після розіграшу п’ятого польового гравця. До слова, як і вчора, сьогодні «пекарі» знову використовували цю тактику й варто сказати вдавалося це їм успішно.

Не виходило ж гравцям «Галицької здоби» вдало захищатися. Пропускали голи «пекарі» на рівному місці й, здавалося, позитивного результату у цей день не здобути. Чим пояснити провал на 18-й хвилині, коли у ворота команди зі Львова влетіло два голи. Забитими голами відзначилися Сергій Колодинський та Ярослав Шибінський. Саме за рахунку 2:4 на користь суперника команди й пішли на перерву.

Після неї ж «Галицька здоба» у черговий раз показала характер й зуміла не те що двічі відігратися, а й навіть вийти вперед. Спершу Олег Партика, а потім Ярослав Писько зробили рахунок 4:4. Тут же «Human» завдяки голу від Павла Білоуса знову виходить вперед, але «червоно-жовті» аж ніяк не хотіли здаватися. Вже за хвилину Сергій Тригубець робить рахунок рівним, а ще через дві класна атака за участю Ярослава Писька та Богдана Стефанківа завершилася голом останнього - 5:6.

Звісно, що номінальні господарі поєдинку не опустили руки¸ випустили п’ятого польового гравця, але їхні зусилля зводили нанівець захист та воротар нашої команди Володимир Медвідь.

Фінальну крапку у цій грі поставив граючий тренер нашої команди, який відправив «шкіряного» у порожні ворота команди «Human» разом із фінальною сиреною, тим самим оформивши хет-трик.

7:5 – вольова перемога «Галицької здоби» й саме наша команда здобуває бронзові нагороди Другої ліги України сезону 2018-2019 років. Чемпіоном Другої ліги став «Володимир» з Тиврова.

Склад «Галицької здоби» у сьогоднішній грі: Медвідь, Шуптар, Сивак, Яцишин, Писько, Тригубець, Партика, Махинька, Стефанків

«Галицька Здоба»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ