Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галицька Здоба» - чемпіон Гранд-ліги Львова

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.

У суботу, 19 серпня, відбулися матчі шістнадцятого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій. Ознаменувався він тим, що достроково за два тури до завершення змагань визначився чемпіон та срібний призер.

Першими золоті нагороди завоювала «Галицька Здоба». Суперник команди Сергія Тригубця «Нові імена» зуміли чинити опір своєму супернику лише перші шість хвилин. Далі ж на майданчику з’явився граючий тренер «пекарів» й за декілька секунд саме він відзначився забитим голом. Після пропущеного голу «Нові імена» посипалися й до завершення першої 20-ти хвилинки пропустили ще 6 голів без відповіді.

Після перерви «здоба» зменшила натиск на ворота свого суперника, забивши лише три голи, на що «імена» відповіли двічі, вдало розігравши атаку з п’ятим польовим гравцем.

У підсумку 10:2 на користь підопічних Сергія Тригубця, й саме ця команда достроково здобула золото першості, яке стало прем’єрним для цієї команди у змаганнях під егідою Асоціації з футзалу Львівщини.

«Нові імена» - «Галицька Здоба» - 2:10 (0:7)

«Нові імена»: Воробій, Власенко, Нікітін, А. Великий, В. Великий, Бутрин, Гультяєв, Дунько

«Галицька Здоба»: Морикишка, Возний, Цимбаляк, Ревуцький, Данилюк, Яблонський, Мацик, Тригубець, Шафранський, Матляк, Чекаленко, Котович

Голи: А. Великий, 27, В. Великий, 29 – Тригубець, 6, 17, Данилюк, 7, В. Великий, 7 (а/г), Шафранський, 9, Яблонський, 12, Мацик, 13, Нікітін, 13 (а/г), Цимбаляк, 16, Чекаленко, 26

Арбітри: Я. Сторожук, І. Вишиваний (обидва Львів)

Одразу ж після цієї гри на майданчик штучного газону «Електрон» вийшли претендент на третє місце в чемпіонаті «Євробуд-КМ» та «Гранд Галичина».

З перших хвилин гри команди ніби забули за захисні редути й щосили кинулися в атаку. Не дивно, що голи посипалися у ворота як однієї, так і іншої команди.

У дебютній двадцятихвилинці було забито 10 м’ячів («Євробуд-КМ» вів 6:4). Після перерви команди не припинили забивати, й у підсумку все завершилося перемогою «євробудівців» 10:5. Хет-триком у складі своєї команди відзначився Андрій Перун.

«Євробуд-КМ» - «Гранд Галичина» - 10:5 (6:4)

«Євробуд-КМ»: Онушкевич, Матула, Федорчук, Перун, Остапець, Вишиваний, Кадира

«Гранд Галчиина»: Піх, Гнатюк, Петрань, Паращин, Жук, Хом’як, Шляхетка, Поник, Сачко

Голи: Остапець, 3, Перун, 3, 18, 20, Вишиваний, 5, 15, Федорчук, 8, 23, Матула, 10, Кадира, 28 – Паращин, 5, 9, Шляхетка, 7, Поник, 9, Гнатюк, 25

Попередження: Вишиваний, 25 – Піх, 8

Арбітри: І. Якимишин, Я. Сторожук (обидва Львів)

Головною сенсацією ігрового дня стала поразка вже срібного призера чемпіонату «Фуджікури». З перших хвилин цієї гри стало зрозуміло, що «Спільнота» в цій грі всерйоз налаштована забрати очки в одного з лідерів змагань.

І це, незважаючи на те, що підопічні Володимира Когута забили першими. Незважаючи на це, Назар Русецький і компанія зібралися й дали справжній бій своєму супернику. До слова, кіпер «Спільноти» провів хороший матч, а після того, як «Фуджікура» перейшла на гру в п’ять польових, зробив не один сейв.

Ключовий епізод в грі відбувся на останній хвилині гри, коли за рахунку 4:4 воротар «Спільноти» кидком через все поле знайшов Шокарева й Кирило ударом головою приніс перемогу своїй команді.

«Спільнота» - «Фуджікура» - 5:4 (3:2)

«Спільнота»: Русецький, І. Когут, Ділай, Шокарев, Кунтий, Спринь

«Фуджікура»: Гондецький, В. Когут, А. Задорожний, Пштир, Саприка, Буцик, Танечник, Вербний, Ковальчук, Лещишин

Голи: Ділай, 7, Шокарев, 9, 30, І. Когут, 12, Русецький, 25 – А. Задорожний, 4, Шокарев, 14 (а/г),  Пштир, 24, В. Когут, 27

Попередження: Пштир, 11, Лещишин, 14

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ