Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Галицьким «тризубівцям» вже шиють вбивства дніпропетровських бізнесменів

Під час допиту «тризубівця» Ростислава Винара слідчі намагалися з'ясувати його причетність до вбивства бізнесмена В'ячеслава Брагінського, яке сталося 13 жовтня 2009 в Дніпропетровську. Про це з посиланням на Винара повідомляє прес-служба дніпропетровської громадської організації «ГРАД» (Цивільний актив Дніпропетровська).

Ростислав Винар розповів, що його етапували з Івано-Франківська до Львова автотранспортом, а зі Львова - літаком до Дніпропетровська, при цьому його, закутого в кайдани, супроводжувала озброєна охорона як особливо небезпечного злочинця.

За словами Винара, 13 січня його допитували слідчі ГУ МВС України у Дніпропетровській області. При цьому міліціонери виявляли інтерес і до підриву пам’ятника Сталіну 31 грудня в Запоріжжі, і до спроби підпалу київського офісу Партії регіонів 1 січня, і до вбивства Брагінського.

Івано-Франківська міліція заявляла, що «тризубівців» затримали за нібито знайдений у них арсенал зброї. Однак з кожним днем список справ, у яких підозрюють активістів ВО «Тризуб», тільки поповнюється.

Ростислав Винар був затриманий на Івано-Франківщині 9 січня. 13 січня в Дніпропетровську був відпущений під підписку про невиїзд, повідомляє Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ