Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гендиректора "Ковельсільмашу" викликали до суду за борги по зарплатні

Управління Держпраці у Волинській області скерувало до суду матеріали справи щодо генерального директора ТОВ "Виробниче об’єднання "Ковельсільмаш" Андрія Міхєєва.

Про це інформує Ковель Медіа.

Згідно з документами, він допустив порушення чинного трудового законодавства: на підприємстві працівникам не було виплачено заробітну плату. Сума заборгованості із виплати зарплати на дату інспекційного відвідування становила 3 млн 435 тис. грн, що встановлено в ході планової перевірки та оформлено актом від 16 лютого 2021 року.

У пояснювальній записці начальнику Управління Держпраці у Волинській області генеральний директор підтвердив наявність заборгованості та зазначив, що на сьогодні підприємство не отримує жодної допомоги від держави, тому просить увійти в їхнє складне матеріальне становище і надати термін для погашення боргу.

На судове засідання керівник підприємства не з’явився, хоча про дату, час та місце розгляду справи був неодноразово повідомлений.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Юлія Шергіна постановила визнати винуватим Андрія Міхєєва та оштрафувати його на тридцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ