Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генеральне консульство Республіки Польща у Львові провело Різдвяну зустріч

Сьогодні, 21 грудня, Генеральне консульство Республіки Польща у Львові влаштувало Різдвяну зустріч для того, аби подякувати партнерам за співпрацю у 2023. Серед запрошених і керівництво Львівської обласної військової адміністрації.

Цього разу Львівську ОВА представив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик, зазначають в пресслужбі. 

«Уже майже 2 роки Україна бореться на міжнародній арені. Війна дещо трансформувала дипломатичну службу, повністю нівелюючи такий термін як компроміс чи домовленість, дипломатів тепер задовольняє тільки одне слово – перемога. За цей час Україна здобула багато перемог на дипломатичному фронті, проте головні – попереду. Дякую Польщі за те, що вона стала прихистком для мільйонів українців. З початку повномасштабного вторгнення прийняла понад 2 млн наших людей. Також допомагає підвищити оборонну спроможність України та відстоює її інтереси на міжнародній політичній арені», – зазначив Андрій Годик.  

Польська сторона поділилась своїми традиціями, звичаями та святкуваннями,  які передаються з покоління в покоління. 

«Я хочу нам всім побажати, щоб цей складний час закінчився. Щоб маленька дитина принесла нам велику надію і радість, коли прийде мир і перемога. Щоб над нашими домівками Вифлеємська зірка зупинилась і дала нам дуже багато тепла, сімейного затишку та надій. Також щоб берегла нас від усіх лих», – наголосила генеральна консулка Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ