Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Генштаб вирішив закупити позолочені ручки по 9 000 грн за штуку

Генеральний штаб України закуповує подарункові ручки бренду Parker по 9 тисяч гривень за штуку. Загалом на такі подарунки зібралися витратити 308 тисяч гривень.
Фото: «Наші Гроші»

Про це пише Громадське з посиланням на видання «Наші Гроші».

Генштаб провів тендер на закупівлю 80 подарункових ручок. У фірми «Май-Час» замовили 58 ручок із гравіюванням «Від Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України» в подарунковому футлярі з емблемою Генштабу з дворічною гарантією і 22 ручки — із зображенням тризуба у футлярі.

Найдорожчими у замовленні є десять ручок Parker Sonnet 17 Matte Black Lacquer GT FP F 84 811 із корпусом із лакованої латуні та позолоченою кліпсою і золотим пером із викарбуваним візерунком по 8 760 грн. На сайті ексклюзивного дистриб’ютора виробника Parker в Україні такі ручки без гравіювання у фірмовій коробці коштують 6 105 гривень.

Також купили двадцять ручок із корпусом із лакованої латуні та з позолоченими деталями по 6 870 грн. На ринку без гравіювання такі ручки у фірмовій коробці коштують від 5 167 грн до 5 748 грн.

Компанією, яка перемога тендер, є «Май-Час». Нею володіє та керує киянин Віктор Кравець. Загалом із 2009 року переможець отримав державних підрядів на 5,5 млн грн.

Довідка.

Parker — це найвідоміший бренд ручок у світі, який був створений у 1888 році. Ручки цього бренду використовувалися під час підписання важливих угод, які є знаковими для світової історії.

Наприклад, у 1898 році ручкою Parker був підписаний Паризький договір — про припинення війни між США та Іспанією. Французький генерал Латр де Тассіньї підписав такою ручкою капітуляцію Німеччини у Другій світовій війні. у 1973 році ручкою бренду було підписано угоду про кінець війни між США та В’єтнамом. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ