Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Географи Франкового університету встановили екоялинку

Студенти-старшокурсники географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка в рамках проведення новорічної екологічної акції «Збережи ялинку» встановили в коридорі факультету екоялинку. Про це повідомив прес-центр ЛНУ ім. Івана Франка.

Активісти впродовж 8 годинзі старих студентських конспектів творили екоялинку. Для ялинкових прикрас використали цитрини й обгортки від цукерок.

Компанію екоялинці склав екосніговик, виготовлений зусиллями викладачів, співробітників та аспірантів кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи зі студентських рефератів, термін зберігання яких – понад 6 років.

Нагадаємо, що це вже вшосте студенти й викладачі демонструють свою креативність у вирішенні актуальних екологічних проблем. Серед матеріалів і засобів, якими користувалися учасники екологічної акції, виготовляючи екоялинки, - одноразовий посуд, паперові пачки з-під соку, пластикові пляшки, комп’ютерні дискети. Так, минулорічну новорічну красуню вони створили з обгорток від цукерок, якими Святий Миколай обдарував «чемних студентів».

Усіх зацікавлених запрошуємо оглянути екоялинку й екосніговика, які чекатимуть ваших візитів на географічному факультеті біля кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи (вул. Дорошенка, 41). Сподіваємося, що кожен із вас ініціюватиме проведення таких акцій і знайде свій спосіб долучитися до екологічних проектів нашого університету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ