Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ГК «Галичанка» виграла 4 поєдинки завершального туру Суперліги

Львівська команда з гандболу «Галичанка» виграла всі 4 поєдинки завершального туру перед стартом другого етапу чемпіонату України. Про це повідомляє Управління спорту Львова.
Фото: Управління спорту Львова

Протягом 11-14 квітня в шостому турі української Суперліги, який приймав Ужгород, взяли участь усі команди чемпіонату. «Галичанка» здобула переможні результати над криворізьким "ДонДУВС-ДЮСШ 4" (39:21), миколаївським "Реалом" (37:23), столичним "Спартаком" (32:19) та броварським "КОСФК" (42:24).

Найрезультативнішими гандболістками львівської команди в 6 турі стали Олеся Дяченко (29 голів), Аліса Петрів (27 голів), Катерина Козак (22 голи) та Анастасія Ткач (21 гол). Додамо, що вперше після важкої травми в складі «Галичанки» з'явилася на майданчику Діана Дмитришин, яка реалізувала три семиметрові кидки.

Таким чином, за підсумками шести турів «Галичанка» одноосібно очолює турнірну таблицю, маючи в доробку 48 очок після 18 матчів (16 перемог). На другому місці розташовані ужгородські «Карпати», які здобули 45 залікових балів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ