Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Глава Нацполіції зустрівся з президентом Інтерполу

1/2
Зустріч відбулася сьогодні, 16 травня, у рамках 46-ої Європейської регіональної конференції Інтерполу у Дубліні. Сергій Князєв та Менг Хонгвей обговорили подальший розвиток відносин та співробітництво Національної поліції України з головним офісом Інтерполу. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

За словами Сергія Князєва, у Нацполіції було прийнято рішення збільшити штат українських делегатів у центральному офісі Інтерполу.

«Ми  йдемо в ногу з європейськими колегами, протидіючим транснаціональній організованій злочинності у різних напрямках. І сьогодні вже було досягнуто низку домовленостей, зокрема, стосовно міжнародного розшуку злочинців», – зазначив Сергій Князєв. 

Менг Хонгвей відзначив дотримання українськими поліцейськими прав осіб, які знаходяться у регіональному та міжнародному розшуках, а також правил і регламенту їхнього обліку. 

Від імені міністра внутрішніх справ очільник Нацполіції запросив президента Інтерполу відвідати Україну. Попередньо візит заплановано на літо цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ