Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голограмні марки Укрпошти визнано одними з найкращих у світі

Як інформують у прес-центрі АТ "Укрпошта", голограмні марки Укрпошти із серії ʺКомахи Україниʺ отримали 2 місце на міжнародному конкурсі ʺКраща марка світуʺ, переможців якого було оголошено у Мадриді (Іспанія).

До складу незалежного міжнародного журі конкурсу входило 50 президентів національних федерацій та філателістичних академій з 37 країн, серед яких - лідери великих філателістичних федерацій Америки та Європи, а також учасники престижної Європейської філателістичної академії, Королівської іспанської академії філателії та поштової історії.

Маркований аркуш було введено в обіг 3 липня 2018 року та вперше використана  сучасна технологія – тиснення голографічною плівкою. На ньому представлено 7 марок із зображенням комах: ʺЦикада звичайнаʺ, ʺКрасуня діваʺ, ʺМінливець малийʺ, ʺБогомол звичайнийʺ, ʺБабка жовтаʺ, ʺКоник сірийʺ, ʺСадовий джмільʺ.

Авторами цього оригінального випуску об’ємних ілюстрацій марок є художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.

Марковий аркуш випущений тиражем 30 тисяч примірників, номінал кожної марки – 7,5 грн, вартість маркового аркуша – 52,50 грн.

Придбати марковий аркуш ʺКомахи Україниʺ, а також іншу філателістичну продукцію можна у спеціалізованих точках продажу, а також в інтернет-магазині Укрпошти ʺПоштовий міні-маркетʺ.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ