Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Голова Львівської обласної ради зустрівся з Послом республіки Корея

Про економічну та культурну співпрацю говорили сьогодні, 2 червня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин і Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу. Про це повідомила прес-служба Львів

«Ми б хотіли ознайомитися з потенціалом Львівської області. Зокрема, нас цікавить інвестування в індустріальні парки та медичну галузь, - підкреслив Лі Янг-Гу. – Вирощування та заготовка лікувальних трав – це той бізнес-проект, який би ми могли реалізувати. Ми плануємо вивчити це питання».

В свою чергу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зазначив, що Львівщина відкрита для корейських інвестицій, культурного обміну та співробітництва в економічній сфері. «Усі пропозиції щодо можливої співпраці ми готові вам надати, - сказав Олександр Ганущин. – До прикладу, у нас є підприємство «Ліктрави», яке знаходиться в прикордонному Мостиському районі, і займається вирощування лікарських культур. Можливо корейські технології допомогли б підвищити продуктивність цього виробництва».

Окрім того, керівник обласної ради запропонував Надзвичайному та Повноважному Послу Республіки Корея в Україні прочитати лекцію для студентів Львівського регіонального інституту державного управлінняНаціональної академії державного управління при Президентові України, яке знаходиться в Брюховичах. «Впевнений, таке спілкування дипломатів та майбутніх управлінців було б цікавим і корисним», - підкреслив Олександр Ганущин.

На завершення сторони також обговорили можливість культурного обміну художніми чи театральними колективами між Львівщиною та Кореєю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ