Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Голова Львівської ОДА ініціював діалог інвестори - митники

Сьогодні, 17 січня, на нараді, присвяченій підбиттю підсумків роботи митної служби Львівщини, голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк зазначив, що значною мірою від професійності працівників митниці залежить бажання інвесторів робити бізнес в Україні.

«Створення інвестиційного клімату значною мірою залежить від роботи саме митної служби. І я хотів би, щоб ви не забували про це, тим паче, що в нашій країні іде боротьба за інвестора.

Найближчим часом ми запросимо до розмови всіх суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які працюють на теренах нашої області. І я хотів би, щоб і митниця відверто висловила свою думку щодо тих відносин, які поки що існують між інвесторами і владою в регіоні, зокрема з митними органами.

Я знаю, що в митних органах триває реалізація програми «Обличчям до людей». Наскільки мені відомо, певні кроки вже зроблено і на Львівській митниці. Отож, я хотів би, щоб ми активно пропагували цю програму, проводили навчання працівників митниці, щоб про це знали жителі і нашої, і сусідніх держав, які перебувають в Україні у справах бізнесових і туристичних. Адже самі від першої зустрічі з вами залежить і настрій, і бажання приїжджати до України, працювати та відпочивати тут, ознайомлюватися з нашою країною».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ