Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова "Укрпошти" Ігор Смілянський спростував чутки про банкрутство компанії

Голова "Укрпошти" Ігор Смілянський на своїй Facebook сторінці спростував інформацію про те, що компанія перебуває на межі банкрутства.

Як зазначив Смілянський, чутки про смерть Укрпошти є перебільшені.

"Немає поганого піару, особливо безкоштовного. Тож чутки про наше банкрутство які постійно лунають останні 2 роки є в черговий раз перебільшені нашими найближчими друзями. Бажаємо їм також міцного здоров’я та прибутків.  Вчора в ЗМІ була розповсюджена інформація про можливе банкрутство головної пошти країни, що є не вірним.

Так, як і у будь-якого підприємства, а тим паче під час глибинних та масштабних трансформацій, в Укрпошти іноді існують складнощі. Причина поточних – це незбалансованість доходів та видатків послуги доставки пенсій – сьогоднішній тариф потребує перегляду у зв'язку зі опереджаючим зростанням середньої зарплати у порівнянні зі середнім розміром пенсії. Як говорять гуру бізнесу: важливо не то, як глибоко хтось падає, а як високо він потім сягає. Тож на відміну від простих рішень з кишені держави, ми маємо чіткій самостійний план як подолати цю проблему, як ми це робили вже не раз протягом останніх років.

Одним із кроків цього плану була запропонована редакціям добровільна розстрочка платежів в межах існуючих між нами договірних умов та багаторічного досвіду співпраці. Прикро, що перемови між бізнес компаніями вийшли в таку публічну площину, але ж ми вже звикли й до цього і будемо й надалі намагатися знайти спільне рішення чи то з ЗМІ чи то з Кабінетом Міністрів України щоб захистити інтереси компанії.

Але ж краще за слова це дії. Лише за останні декілька днів Укрпошта отримала нагороду за найпрозоріші закупівлі; представила облігації потенційним інвесторам в Лондоні; запустила проект «Листоноші на авто», що доведе якість та можливості послуг в найменших селах до рівня міст, і це не останні добрі новини цього тижня", - зокрема написав керівник "Укрпошти".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ