Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Городоцька лікарня забруднює ґрунти, - Державна екологічна інспекція

Як повідомили Гал-інфо у пресслужбі Державної екологічної інспекції у Львівській області, Городоцька центральна районна лікарня забруднює ґрунти каналізаційними стоками.

У рамках розгляду звернення громадянина провели позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Комунальним некомерційним підприємством «Городоцька центральна районна лікарня».

У ході перевірки державними інспекторами виявлено, що каналізаційні стоки, які утворилися внаслідок діяльності лікарні невчасно викачувалися з вигрібної ями, що призводило до витоку нечистот на поверхню грунту.       

Відповідальну посадову особу Комунального некомерційного підприємства «Городоцька центральна районна лікарня» притягнуто до адмінвідповідальності за статтею 52 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу.

Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю проведено аналіз відібраних проб грунту та виявлено перевищення встановлених нормативів вмісту забруднюючих речовин. Інспекцією надано припис щодо усунення виявленого порушення та будуть нараховані збитки за забруднення земельних ресурсів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ