Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Городоцька центральна лікарня придбала сучасне обладнання

Пацієнти Городоцької центральної лікарні відтепер мають можливість отримати якісну діагностику та ефективне лікування захворювань шлунково-кишкового тракту завдяки новому ендоскопічному обладнанню, придбаному в рамках Програми 'Кусаноне', яка фінансується Посольство Японії в Україні .

Про це повідомили в Асоціації Єврорегіон Карпати-Україна, пише ЛОР. 

«Ця сучасна технологія вже незабаром буде впроваджена у хірургічному відділенні лікарні, де завершується налаштування та навчання персоналу лікарні ефективному користуванню обладнанням. 

Як відомо, загальна вартість обладнання склала майже 3,5 мільйони гривень, з яких 3,2 мільйона гривень – це грантові кошти від Програми 'Кусаноне' та понад 300 тисяч гривень з бюджету Городоцької міської ради.

Обладнання такого класу та успішна його експлуатація дозволить Городоцькій лікарні отримати ще один пакет послуг від Національної служби здоров'я України.
Раді, що допомогли зробити медичні послуги в Городоцькій громаді якіснішими та доступнішими», - каже в.о. директора Асоціації Наталя Савка.

Слід зауважити, зараз команда Асоціації Єврорегіон Карпати-Україна спрямовує зусилля на покращення здоров'я наших громад та фіналізує підготовку ще кількох заявок на конкурсний набір програми Interreg NEXT Poland-Ukraine у пріоритеті "Здоров'я".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ