Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Господарський суд зупинив виселення лікарні відновного лікування

Суддя господарського суду О. Запотічняк ухвалив рішення зупинити стягнення за наказом №1/663-12/239 від 18.08.2006 р. про повернення Комунальною львівською обласною лікарнею відновного лікування орендованих будівель і основних засобів розташованих у смт. Брюховичі по вул. Лікарській, 8 товариству з обмеженою відповідальністю „Зелений Бір” та призначити засідання на 18.01.2007 на 10 год.10 хв. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба ЛОДА.
           Також готується розпорядження голови облдержадміністрації про заборону прийняття рішень виконавчими службами стосовно соціально важливих об’єктів області. Обласною радою створено комісію по інвентаризації майна Львівської обласної лікарні відновного лікування, до складу якої увійшли представники депутатського корпусу облради, головного управління охорони здоров’я, облдержадміністрації та колективу лікарні. О 13.00 комісія розпочне свою роботу в приміщенні лікарні.
 
Розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації М. Гладія від 16.07.2001 р. № 766 вилучено з балансу обласної лікарні відновного лікування та передано на баланс відділення нерухомості при управлінні з питань майна комунальної власності будинок №9 на вул. Короленка в цілому з приналежними йому приміщеннями. Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови облдержадміністрації І. Держка.
Зараз Прокуратура Львівської області проводить перевірку законності актів облдержадміністрації та обласної ради щодо Комунальної Львівської обласної лікарні відновного лікування (зокрема, і щодо приміщення по вул. Короленка, 9) та питання відчуження приміщень Львівського заводу телеграфної апаратури. Питання Брюховицької лікарні вивчає і відділ запобігання корупційним і злочинним проявам Департаменту кадрової політики, науки та освіти Міністерства охорони здоров'я України. Усі необхідні документи прокуратурі і Департаменту надало головне управління охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.
До речі, 9 січня з ініціативи Львівської обласної ради та голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника було проведено нараду, на якій обговорювалось ситуація, що склалася у Львівській обласній лікарні відновного лікування у смт. Брюховичі. В нараді взяли участь представники прокуратури, УМВС, СБУ, виконавчої служби, головного управління охорони здоров’я, представників судової гілки влади та обласної ради. За результатами наради було прийняте рішення про термінове врегулювання ситуації, що склалася у лікувальному закладі, згідно чинного законодавства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ