Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд ліга Львівщини з футзалу. Avenga захопила лідерство

У суботу, 1 серпня, відбулися матчі 2 туру чемпіонату Львівщини з футзалу на відкритих майданчиках серед команд Гранд ліги. У центральному матчі туру Avenga (колишня назва CoreValue) з рахунком 2:0 обіграла «Бастіон» і захопила лідерство.

«Галицька Здоба» - DevPlanet – 3:0

Незважаючи на поразку у матчі першого туру від NG Metal (1:2), «Галицька Здоба» дала усім зрозуміти: цього року «пекарі» без перебільшення будуть боротися за призові місця. Матч з DevPlanet лише підтвердив ці слова. «Пекарі» зробили результат у першому таймі, а в другому довели матч до логічної перемоги. На один гол у цьому матчі «планетарні» награли точно, проте забити ні Ігорю Пунді, ні Антону Денчуку номінальним гостям так і не вдалося. «Пекарі» взяли перші очки у чемпіонаті, натомість «планетарні» поки що залишаються однією з двох команд, у якої наразі у графі очки горить нуль.

AvengaБастіон – 2:0

Матч, який без перебільшення став центральним не тільки у другому турі. По ходу поєдинку стало зрозуміло: саме в цій зустрічі великої кількості голів не буде, а відтак суттєву ігрову та психологічну перевагу отримає та команда, яка зуміє забити першою. Більше наприкінці поєдинку пощастило «айтішникам». Граючий тренер номінальних господарів Євген Москвін не без допомоги рикошету відкрив рахунок у матчі, після чого «Бастіон» рятувався від поразки з п’ятим польовим гравцем. Зрівняти рахунок підопічні Ігоря Кудінова не зуміли, натомість Орест Патько встановив остаточний рахунок у матчі, використавши помилку суперника при розіграші «зайвого» гравця. Перше протистояння літнього сезону між цими командами завершилося за командою Avenga, однак «Бастіон» точно матиме можливість взяти реванш.

КІВС-Енергія-2 – GTL – 3:1

Як і очікувалося, матч пройшов у рівній боротьбі, щоправда з двома різними таймами. Обидві команда не можуть похвалитися стабільною грою протягом двох різних таймів. Рахунок у матчі відкрили представники Клубу Ігрових Видів Спорту, щоправда це мали на початку матчу робити «логісти». Якби Максим Пазюк влучив у порожні ворота на початку матчу, ймовірно, цей матч би склався по-іншому для GTL. По ходу матчу підопічні Ігоря Романишина хоч і зуміли відігратися, однак кінцівка поєдинку була за гравцями КІВСу. Валерій Легчанов та Ярослав Квасній зуміли зробити рахунок 3:1, після чого відмінно відзахищалися у грі GTL проти п’ятого польового гравця. Самі ж «енергетики» також не без допомоги «зайвого» зуміли вийти вперед у цьому матчі.

NG Metal – in. IT – 2:2

Без перебільшення ще один дуже цікавий поєдинок туру, який сміливо можна записати до центрального. Особливо хотілося б відзначити команду «айтішників», які після двох швидких голів від суперника зуміли не зламатися, натомість проявили характер та перекусили гру. Здавалося б, два голи від новачка «металістів» Сергія Шафранського, відсутність голкіпера в in.IT, а також факт, що колишня «Фуджікура» ніколи не обігрувала NG Metal, аж ніяк не вселяє надій для номінальних гостей. Однак не цього разу… Команда, яку тепер тренує Андрій Федюк, зуміла один гол відіграти у першому таймі, а ще один забити у другій половині матчу, де часто грала з п’ятим польовим. В загальному цей тайм команда in.IT сміливо може занести собі до активу. Натомість у цьому матчі, а особливо у другому таймі, NG Metal зіграв явно нижче своїх можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ