Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд Ліга Львова з міні-футболу: підсумки першого кола

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) триває перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.

Зокрема, у найвищому дивізіоні зіграно перше коло змагань. Після 8-ми зіграних турів беззаперечним лідером змагань є «Галицька Здоба». Поки що підопічним Сергія Тригубця щось протиставити не може ніхто. Як підсумок, вісім перемог поспіль і п’ятиочкова перевага над «Фуджікурою», яка  на даний момент посідає друге місце в турнірній таблиці.

Підопічні Володимира Когута також вдало провели перше коло змагань. Окрім поразки від «здоби» та нічийного матчу з «ЛМІ Медик», у решті поєдинків ця команда здобула перемоги. Друге місце в турнірній таблиці є більш, ніж заслужене.

Справжня боротьба розгорнулася за третє місце. На нього поки що претендують аж чотири команди. На рівні зіграв «Здвиг» та «Євробуд-КМ». Більшого очікували від «Альтернативи», але ця команда в останніх матчах істотно загальмувала й не може здобути перемогу.

Посередньо розпочали чемпіонат «Нові імена». Після успішного зимового сезону ця команда важко входила у літній і лише наприкінці першого кола «імена» здобули дві перемоги поспіль та наблизилися до зони призерів.

У нижній частині турнірної таблиці перебувають «Гранд Галичина», «ЛМІ Медик» та «Спільнота». І якщо Піх і компанія дебютанти подібних змагань, то дві останні розчарували. Особливо це стосуєтьcя «Спільноти», яка ще з минулого літа не може відчути смак перемоги.

Попереду друге коло змагань, яке обіцяє бути не менш цікавим. Початок матчів другого кола - уже найближчої суботи, 8 липня.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ