Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Grand Theft Auto VI - стали відомі нові подробиці

За даними Bloomberg, офіційний анонс однієї з найочікуваніших ігор Grand Theft Auto VI відбудеться найближчими днями. Трейлер планують випустити в грудні до 25-річчя компанії.

“Ми дуже раді повідомити вам, що на початку грудня ми випустимо перший трейлер наступної гри Grand Theft Auto”,- заявили розробники Rockstar.

Також, в компанії подякували гравцям у всьому світі за можливість створення ігор, якими справді захоплюються.

Зазначимо, за не офіційними даними серія  повертається до Vice City, ігрового аналога Маямі. Згідно з чутками головними героями стануть хлопець і дівчина, подібно до сучасних версій Бонні та Клайда. 

Зокрема чутки стверджують, що в грі з'явиться система винагород у криптовалюті. Також, буде набагато більше штучного інтелекту, неігрові персонажі зможуть запам'ятовувати дії гравця, що буде впливати на їхню подальшу взаємодію.

Ймовірно точну дату випуску GTA VI буде оголошено Rockstar, раніше материнська компанія Take-Two натякала, що вона з'явиться приблизно у 2024 році.

Нагадаємо, у вересні 2022 року у мережу потрапили кадри геймплея і скриншоти самої гри. Пізніше в Rockstar підтвердили витік інформації. Також матеріали містили згадки девкіта PS4, але чи вийде гра на минулому поколінні консолей, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ