Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Грандіозне відкриття нового житлового комплексу Avalon Comfort

5 липня Avalon Comfort офіційно відчинив свої двері для нових мешканців житлового комплексу. Свято вдалось затишне та домашнє, саме таке, як і вся концепція проекту. Справжнісінький пікнік на декілька сотень гостей організувала команда Avalon Inc. на честь новосілля.

Наче одна дружня сім’я, сусіди знайомились між собою, готували плов в казані за унікальним рецептом, ласували капкейками та насолоджувались невимушеною атмосферою. В процесі святкування, як годиться сусідам, мешканці взялися за добру справу – озеленили територію ЖК магноліями. Ведучі та жвава музика створювали гарний настрій впродовж всього вечора. Дітям, що завітали на відкриття разом з батьками, також не довелось нудьгувати. Веселі аніматори розважали малечу в ігровій зоні  та пригощали смаколиками. Але і на цьому сюрпризи не закінчились! Наприкінці вечора команда Avalon Inc. розіграла призи та подарунки серед гостей та щасливих власників нового житла. Кожен, хто був на святі, зарядився позитивними емоціями на цілий тиждень. На згадку про цей день гості мали можливість сфотографуватись біля креативної фото-зони та закарбувати на світлинах щирі посмішки. Тож, поки нові мешканці обживаються у власних квартирах ми нагадаємо в чому особливість та унікальність ЖК Avalon Comfort.

Чим ми керуємось у виборі домівки? Головний критерій – відчуття затишку та комфорту. Як для ділових людей з насиченим графіком, так і для сімейних пар дуже важливо заощаджувати час. Створити комфортне і по-справжньому доступне житло – ось яку ціль ми переслідували розробляючи проект Avalon Comfort. Тож ми подбали про те, щоб все необхідне знаходилось під рукою. Для вас на території житлового комплексу розташований просторий паркінг, закрита територія, сучасний дитячий та спортивний майданчик. Справжньою родзинкою ЖК  стане ігрова кімната для малюків розміщена в середині будинку. Крім того, для вашого комфорту поблизу знаходяться дитячі садочки, школи, магазини , спортивні центри та ресторани. Ідеальне рішення для активних людей - зручна транспортна розв’язка та добре розвинена інфраструктура.  І саме головне – це безпека! При розробці житлового комплексу використовувались найкращі європейські традиції та передові технології, розроблені згідно сучасних будівельних норм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ