Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд-ліга Львова: «Галицька Здоба» - поза конкуренцією

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами. У суботу, 22 липня, відбулися матчі дванадцятого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій.

Центральним поєдинком цього ігрового дня стала гра між «Здвигом» та «Галицькою Здобою». Перші - претенденти на нагороди першості, другі – беззаперечні лідери чемпіонату. Очікування не виправдалися. Як і першому колі змагань, підопічні Сергія Тригубця знову розгромли свого суперника. Найбільше до звитяги своєї команди доклалися граючий тренер «здоби» Сергій Тригубець та Назарій Цимбаляк, які відзначилися, відповідно чотири та п’ять разів.

«Здвиг» - «Галицька Здоба» - 2:12 (0:5)

«Здвиг»: Зегарчук, Войтик, Бучак, Ледневський, Майорчак, Гірний

«Галицька Здоба»: Морикишка, Возний, Ревуцький, Цимбаляк, Мацик, Матляк, Білоус, Тригубець, Яблонський, Яцишин, Чекаленко, Данилюк

Голи: Ледневський, 18, Зегарчук, 26 – Тригубець, 5, 12, 12, 29, Данилюк, 9, Матляк, 14, Цимбаляк, 21, 22, 22, 25, 26, Білоус, 24

Попередження: Ледневський, 14, Майорчак, 22 – Білоус, 18

Арбітри: Я. Сторожук, І. Вишиваний (обидва Львів)

Де було цікаво, так це у поєдинку між «Альтернативою» та «Новими іменами». Вже стало доброю традицією, що матчі між цими командами проходять у цікавій боротьбі й тримають у напрузі вболівальників до останьої хвилини. Саме так відбулося і у суботній грі. По ходу гри «Альтернатива» вела в рахунку 1-0, 4-1, але завдяки грі в п’ять польових «іменам» вдалося скороти рахунок в зустрічі до мінімуму. На більше цій команді просто не вистачило часу.

4:3 перемога «Альтернативи», яка продовжує боротьбу за третє місце в турнірній таблиці.

«Альтернатива» - «Нові імена» - 4:3 (2:1)

«Альтернатива»: Шандра, Музика, Абрамчук, Бей, Адам, Селюк, Лясковський, Емері

«Нові імена»: Власенко, Нікітін, А. Великий, В. Великий, Бутрин, Гультяєв, Жемела, Чернецький, Іванина

Голи: Селюк, 1, Абрамчук, 13, 19, Адам, 24 – Гультяєв, 5, 40, Чернецький, 27

Попередження: Музика, 23, Шандра, 29 – Нікітін, 18

Арбітри: Я. Сторожук, І. Вишиваний (обидва Львів)

Прогнозовано перемогла «Фуджікура». На цей раз «битими» виявилися гравці «ЛМІ Медик». Як бачимо, у цьому сезоні підопічні Володимира Когута навчилися перемагати своїх суперників малою кров’ю. Фактично гра була зроблена ще у першому таймі, коли у ворота «медиків» влетіло чотири голи. Гравці ЛМІ «Медик» зуміли відповісти лише одного разу.  

Після перерви гравці «Фуджікури» обертів не збавили й забили у ворота свого суперника ще шість голів. Найбільше до перемоги совєї команди приклалися Роман Саприка (5 голів) та Микола Лещишин (3 голи). 10:3 – перемога «Фуджікури», яка із 28-а очками продовжує переслідувати «Галицьку Здобу».

«ЛМІ Медик» - «Фуджікура» - 3:10 (1:3)

«ЛМІ Медик»: Коваль, Іванишин, Мичка, Ярошик, Лопушанський, Якимов, Романів, Данилевський

«Фуджікура»: Гондецький, Мірзаєв, Ковальчук, Буцик, Лещишин, Саприка, Когут, І. Задорожний, А. Задорожний

Голи:  Романів, 4, Данилевський, 20, Іванишин, 27 – І. Задорожний, 6, 17, Саприка. 3, 10, 22, 23, 26, Лещишин, 25, 28, 30

Арбітри: І. Вишиваний, С. Пашковський (обидва Львів)

Ще в одному поєдинку 12-ого туру  один із основних претендентів на третє місце «Євробуд-КМ» переміг «Спільноту». Тут, як і в більшості попередніх матчів, також все було вирішено у першому таймі.

У першій 15-ти хвилинці гравці «Євробуду-КМ» зуміли забити чотири рази.  В другому таймі команди обмінялися голами й в підсумку все завершилося перемогою «євробудівців» з рахунком 5:1. Варто відзначити, що хет-триком у складі переможців відзначився Віталій Багряк.

«Євробуд-КМ» - «Спільнота» - 6:1 (4:0)

«Євробуд-КМ»: Вишиваний, Матула, Багряк, Федорчук, Перун, Хавер, Онишкевич

«Спільнота»: Русецький, Кунтий, Ланько, Тутик, Галажун, Музика, Шокарев

Голи: Багряк, 4, 10, 29, Вишиваний, 5, Матула, 7, Музика, 24 (а/г) – Шокарев, 30

Попередження: Кунтий, 1

Арбітри: Я. Сторожук, С. Пашковський (обидва Львів)

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ