Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд-ліга Львова: прев’ю матчів другого туру

Продовжується чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги. У неділю, 19 листопада, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбудеться другий тур змагань.

Центральним поєдинком цього ігрового дня обіцяє стати двобій між срібним призером літнього чемпіонату «Фуджікурою» та одним із претендентів на нагороди зимового чемпіонату «Бастіоном».

У минулому турі підопічні Романа Коріня здобули непросту перемогу над «Кордоном» - 3:2. Чого не скажеш про Володимир Когута і компанію, які розписали бойову нічию з новачком елітного дивізіону  «CoreValue» - 3:3.

Після впевненої перемоги над «Меркурієм» (5:0) справжній екзамен очікує на «Здвиг». У другому турі чемпіонату ця команда поміряється силами з головними претендентом на чемпіонство «Галицькою Здобою», у складі якої грає відомий у минулому футзаліст Валерій Легчанов.

Об’єднана команда «Енергія-2-ЛЮ-Альтернаатива» схрестить зброю з «Меркурієм». До речі, вчора «об’єднані» провели свій матч у рамках першої ліги України проти івано-франківського «Епіцентру К-10». Підсумок рахунок матчу - нічия 3:3.

Ще в одному матчі Гранд-ліги Львова «Кордон» поміряється силами з «CoreValue».

Розклад ігор другого туру:

14:00 «Галицька Здоба» - «Здвиг»

15:00 «Меркурій» - «Альтернатива-Енергія-2»

16:00 «Fujikura» - «Бастіон»

17:00  «Кордон» - «CoreValue»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ