Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд-ліга Львова з футзалу: на старт

У неділю, 12 листопада, у палаці спорту «Галичина» (вул.. Керченська, 8) стартує зимовий чемпіонат у Гранд Лізі Львова сезону 2017/2018 років, який пройде під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Брати участь у турніру зголосилося 8 команд, а саме: «Меркурій», «Здвиг», «Бастіон», «Кордон», «Альтернатива-Енергія 2», «CoreValue», а також переможець і срібний призер літнього чемпіонату «Галицька Здоба» та «Fujikura» відповідно.

Вже у першому турі на вболівальників очікують цікаві битви. Статус центральних поєдинків туру можна віддати матчам між «Галицькою Здобою» та «Альтернативою-Енергією-2», а також «Фуджікури» проти новачка елітного дивізіону «CoreValue».

Сергій Тригубець зі своїми підопічними завжди ставить максимальні завдання й можна не сумніватися, що після перемоги у літній першості його команда захоче здобути золоті нагороди й взимку. Завадити їхнім планам вже у першому турі  може учасник першої ліги України «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива».

Володимир Когут і «Фуджікура» проекзаменують дебютанта першості «CoreValue», гравці якої з хорошої сторони зарекомендували себе на Відкритому Кубку Львова. Тренує цю команду, до речі, відомий у минулому гравець та тренер Євген Москвін.

Розклад ігор першого ігрового дня:

14:00 «Меркурій» - «Здвиг»

15:00 «Бастіон» - «Кордон»

16:00 «Галицька Здоба» - «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива»

17:00  «Fujikura» - «CoreValue».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ