Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравця "Шахтаря" викликали у збірну Бразилії

Головний тренер збірної Бразилії Тіте оголосив список з 24 футболістів, які готуватимуться до товариських матчів проти Аргентини та Австралії.

У число футболістів, викликаних на спаринги, увійшов півзахисник "Шахтаря" Тайсон. Раніше він вже двічі викликався в збірну Бразилії, з'явившись на заміну в матчах відбору на Кубок світу-2018 з Колумбією (2:1) і Венесуелою (2:0).

"Дуже важливо отримати ще один шанс. У збірній багато чудових гравців і сильна конкуренція, але я буду намагатися закріпитися в команді", - наводить слова Тайсона Globo Esporte.

Також виклик отримали ще п'ять футболістів, які грали раніше в чемпіонаті України: Вілліан, Дуглас Коста, Фернандіньо (всі - екс-"Шахтар"), Жуліано (екс-"Дніпро") і Дієго Соуза (екс-"Металіст").

Воротарі: Дієго Алвес (Валенсія, Іспанія), Вевертон (Атлетико Паранаенсе), Едерсон Мораес (Бенфіка, Португалія)

Захисники: Давід Луїс (Челсі, Англія), Жил (Шаньдун Лунен, Китай), Жемерсон (Монако, Франція), Родріго Кайо (Сан-Паулу), Тіаго Сілва (ПСЖ, Франція), Алекс Сандро (Ювентус, Італія), Фагнер (Корінтіанс), Філіпе Луїс (Атлетико, Іспанія), Рафінья (Баварія, Німеччина)

Півзахисники: Фернандіньо (Манчестер Сіті, Англія), Жуліано (Зеніт, Росія), Лукас Ліма (Сантос), Пауліньо (Гуанчжоу Евергранд), Філіппе Коутіньйо (Ліверпуль, Англія), Ренато Аугусто (Бейцзін Гоань, Китай), Родрігіньо (Корінтіанс) , Вілліан (Челсі, Англія), Тайсон (Шахтар, Україна), Дуглас Коста (Баварія, Німеччина)

Нападники: Дієго Соуза (Спорт Ресіфі), Габріел Жезус (Манчестер Сіті, Англія)

9 червня в Мельбурні Бразилія зіграє товариський матч проти Аргентини, а через чотири дні в тому ж місті битиметься з Австралією.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ