Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянина Грузії видворено за межі України

35-річного громадянина Грузії вже видворено за межі України. Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України– начальник кримінальної поліції Вадим Троян. Повідомив департамент комунікації Національної поліції України.

За його словами, 4 листопада у Києві працівники поліції затримали кримінального «авторитета» (35 років), громадянина Грузії на ім’я Папуна Угрехелідзе. Чоловік прибув до Києва, аби за злодійськими «традиціями» отримати статус «злодія в законі». 

Затриманий має кілька судимостей. Чоловік неодноразово відбував покаранняв місцях позбавлення волі як на території України, так і поза її межами. Він відомий в кримінальному середовищі за систематичне вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, пропагування «злодійських традицій» середмолоді. 
Учора, 4 листопада, Папуну Угрехелідзе було видворено за межі України.

«Хотілося би наголосити, що Україна – не Росія. Ми будемо продовжуватиборотися з організованою злочинністю, кримінальними авторитетами чи«злодіями в законі», які намагаються впливати на кримінальний світ нашоїдержави», – наголосив Вадим Троян.

Нагадаємо, що днями оперативники ДВБ Національної поліції Українизатримали членів організованого злочинного угрупування, підконтрольного одному з чеченських «злодіїв у законі». Зловмисникитероризували жителів Одеської області.

Також нагадаємо, що Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе закликала Верховну Раду підтримати діяльність поліції на законодавчомурівні, зокрема – у частині протидії «злодіям у законі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ