Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Грошова реформа: шахрайка "обміняла" пенсіонерці майже 70 тис. грн

У Житомирі шахрайка "обміняла" 77-річній пенсіонерці майже 70 тис. грн. Шахрайка розповіла, що у країні розпочато грошову реформу,а відтак треба перевірити чи потребують вони обміну. Коли жінка нібито переписувала номери купюр, обміняла їх на фальшиві. Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

4 квітня до поліції звернулася 77-річна жителька обласного центру, яка розповіла, що до неї завітала невідома жінка. За словами жінки, у країні розпочато грошову реформу, тож необхідно переписати номери купюр із наявних заощаджень пенсіонерки, аби з’ясувати у банку, чи потребують вони обміну.

Бабуся винесла їй 50 тисяч гривень, а згодом ще й 700 доларів США. Жінка взялася щось переписувати з купюр і обміняла справжні купюри на «куклу». Підміну старенька побачила, коли жінка залишила її оселю.

За фактом шахрайства (ст.190 Кримінального кодексу України) правоохоронці розпочали досудове розслідування, у рамках якого встановлюють особу шахрайки і її місце перебування. Про підозрювану відомо, що їй на вигляд 45-50 років, має ромську зовнішність, розмовляє російською.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ