Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гройсман розповів, як будуть обирати місто для Євробачення

Для визначення міста, в якому буде проходити пісенний конкурс "Євробачення-2017", потрібно організувати всеукраїнський конкурс серед мегаполісів-претендентів. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Відбір повинен проходити між усіма містами-претендентами. Це має бути публічний відбір. Де саме буде конкурс, слід вирішувати не на рівні уряду. Самі міста повинні це визначити на основі того, яке з них має кращі умови. Хто створить такі умови, там і буде конкурс", – сказав прем'єр під час візиту в Одесу.

Нагадаємо, українська співачка Джамала виграла міжнародний конкурс "Євробачення-2016", який проходив у шведському Стокгольмі. Згідно з правилами конкурсу, в наступному році він повинен проходити в країні-переможниці.

Буквально на наступний день мери чотирьох українських міст заявили про готовність прийняти у себе пісенний конкурс"Євробачення" в 2017 році. На проведення конкурсу претендують Київ, Одеса, Дніпропетровськ і Львів. Про бажання прийняти Євробачення заявив і Херсон.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ