Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Гуманітарна ініціатива Командувача Об’єднаних сил «Допомога Схід» б’є рекорди

Об'єднані сили демонструють принципово новий підхід до надання гуманітарної допомоги мирним мешканцям та медичним установам Донбасу. Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

Стратегічна гуманітарна ініціатива Командувача Об’єднаних сил «Допомога Схід» – це багатопрофільна та різнопланова програма цілеспрямованих дій щодо допомоги мирним мешканцям Донецької та Луганської областей.

Цей проект об'єднав військових, військово-цивільні адміністрації, гуманітарні, транспортні, благодійні організації.

Так, 03 січня 2019 року, згідно запланованих заходів із Франції прибув гуманітарний вантаж медичного призначення на суму понад 2.1 млн. грн. Після розподілу ортези, медичні меблі та апаратура, мед одяг та засоби гігієни для хворих, а також багато іншого відправиться у військові та цивільні медичні заклади Донецької та Луганської областей.

Зазначимо, що одним з пріоритетних напрямків є надання гуманітарної допомоги соціально незахищеним людям, хворим, інвалідам, дітям. Тож, благодійників у погонах чекають, зокрема, Краматорський будинок дитини «Антошка» та Краматорський пологовий будинок 

На сьогодні для медичних та геріатричних закладів, будників інвалідів Донецької та Луганської областей отримано та передано медичне обладнання, меблі, інвалідні возики та інші необхідні лікарям та хворим речі на суму понад 4 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ