Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ГУР пояснило, чому б’є по території кацапстану

метою таких ударів є ослаблення спроможності ворога продовжувати війну проти України

Фото: Depositphotos

Воєнна розвідка України завдає ударів по російських військових об’єктах усіма наявними засобами ― зокрема, дронами та ракетним озброєнням, а також застосовує для відповідних місій свою агентуру на території держави-агресора.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

«Працюємо методично. Ми визначаємо найбільш критичні цілі, найбільш важливі об'єкти для рф: це військові об'єкти, об'єкти ВПК, які забезпечують виготовлення ракет та безпілотників, і це об'єкти, які забезпечують логістику», ― розповів Вадим Скібіцький.

За його словами, метою таких ударів є ослаблення спроможності ворога продовжувати війну проти України. Усі ворожі цілі ― пронумеровані та мають свою ієрархію.

«Ми цілеспрямовано знищуємо їх, щоб зменшити потенціал рф та досягти ефекту доміно: коли знищення одного підприємства призведе до того, що інші, які зав’язані на його продукцію, припинять військове виробництво», ― пояснив представник ГУР МО України.

Він додав, що міжнародні партнери України мають розуміння мети відповідних дій наших Сил безпеки та оборони на території ворога.

«Ми використовуємо, зокрема, й «натівські» методики. [Західні партнери] розуміють, що це не просто, аби запустити ракету чи безпілотник по території рф. Так, є певні застереження, але з військової точки зору є повне розуміння ситуації і тих дій, які робимо ми», ― зазначив Вадим Скібіцький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ