Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гурт ABBA вперше за 35 років записав нові пісні

Учасники культового шведського поп-гурту ABBA у п'ятницю, 27 квітня, оголосили, що спільно записали дві нові пісні. Така інформація оприлюднена на офіційному сайті гурту, - DW.

"Ми всі відчули, що через 35 років може бути весело знову об'єднати зусилля та піти до студії звукозапису. Так ми і зробили", - йдеться в повідомленні. Музиканти додали, що "час мовби зупинився і ми мовби були відсутні через короткі канікули". Бенні Андерссон, Бйорн Ульвеус, Анні-Фрід Лінґстад та Агнета Фельтског підкреслили, що пережили "величезну радість", записуючи нові пісні.

Нині відомо, що один із нових шлягерів зветься "I Still Have Faith In You" ("Я досі вірю в тебе"). Його презентують у грудні на спеціальному телешоу, створеному для телеканалів BBC та NBC. Цікаво, що на сцені пісню виконають не самі учасники гурту, а спеціально створені голограми.

Гурт ABBA став усесвітньо відомим після перемоги на пісенному конкурсі "Євробачення" з піснею "Waterloo" в 1974 році. Вважається, що ABBA зробили найуспішнішу кар'єру серед усіх переможців конкурсу.

Гурт розпався в 1982 році.

DW

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ