Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гурт A.R.M.I.A презентував новий кліп на пісню "Сам на сам"

"Це відео робота і пісня для нас дуже особливі! В цьому кліпі кожна з нас оголила свої почуття! Якими б не були ситуації в житті, не існує таких перешкод і стін між двома люблячими серцями, щоб заборонити їм любити і відчувати один одного!", - зазначили в A.R.M.I.A.

Автор музики і слів: Айна Вільберг

Режисер: Сергій Кравченко

Довідка надана прес-службою гурту:

A.R.M.I.A - відома поп-група, яка поєднує в собі яскравий стиль, шарм, харизматичне виконання, професійну вокальну та хореографічну підготовку.

A.R.M.I.A

Український шоу-бізнес знає дівчат завдяки улюбленим хітам: «Я клянусь», «Независимая», «Мы сделали это», «Другая», «Вызываю на бой», «Спелая», «Пара Ми».

Артистки встигли про себе заявити не тільки в нашій країні, а й за кордоном. На музичному фестивалі Південної Америки "Vina Del Mar", група A.R.M.I.A увійшла до фіналу і отримала приз глядацьких симпатій. Незабаром дівчата стали справжньою сенсацією українського шоу-бізнесу, як перший в країні вокально-танцювальний колектив, який швидко зруйнував всі стереотипи. Безперечно, A.R.M.I.A підкорила меломанів максі синглом «Мы сделали это».

У 2009 році вийшов дебютний альбом групи з зухвалим кричущою назвою «ПРО ЭТО». Були презентовані кліпи: "Люби меня" (feat. DJ Mendez), "Алло-алло", "Чемпион", "Про это", "Sexual Revolution", "АРМИЯ сверху", «Мы сделали это», «Вызываю на бой».

У 2012 році група A.R.M.I.A стала «Незалежна» - так і називалася композиція колективу, яка поклала початок нової ери в творчості. У цей період група порадувала шанувальників творчості такими відеороботами: «Я клянусь», «Независимая», «Я тебя люблю».

У травні 2013, пройшов рівно рік, як група вийшла з-під опіки продюсера. На честь самостійності жіночого колективу A.R.M.I.A представила масштабну концертну програму «Незалежна», дівчата в черговий довели, що A.R.M.I.A - зверху! Їх музика наповнює, запалює і змушує рухатися далі.

У 2014 році відбулася презентація першого альбому «Почувствуй» під власним продюсуванням. Кліпи «Другая», «Я не твоя», «Спелая» знову і знову дивують пронизливим змістом і приємною картинкою.

Група А.R.M.I.A з 2019 року стала дуетом і презентувала нове сексуальне, танцювальне відео вперше на українську пісню «ПАРА МІ».

Ірина Степанова і Світлана Сафронова - дві красуні, які, безсумнівно, підірвуть танцпол на будь-якому заході.

Дівчата є яскравим прикладом для молоді: багато працюють над собою і добиваються поставлених цілей. Лідерський потенціал групи A.R.M.I.A заразливий! Творчість Ірини та Світлани не залишить нікого байдужим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ