Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гурт Флайза презентував нову пісню - Паляниця’2022

За час широкомасштабного вторгнення слово «паляниця» набуло певної сили та викликає в українців як позитивні емоції, так і захват від своєї мови. Флайза додала до цих почуттів ще драйву і, в результаті, з’явився потужний хіт, який перегукується з сучасними подіями в Україні.

«Одного разу, повернувшись із волонтерського центру, де я з друзями плів сітки, і не перший день бачив сотні людей, які закладали всю душу в ту справу, до мене прийшло натхнення і я буквально за кілька годин написав текст цієї пісні. Я не пригадую, щоб будь-який інший текст в мене народжувався так швидко. Фактично я виплеснув назовні усе те, що зібралось всередині за перші тижні повномасштабної війни» - каже Тіма, учасник гурту. «Шановні мурахи» - це звернення до усіх українців, які кожен на своєму місці оперативно приступили до справ, якими ми хотіли б наблизити нашу Перемогу.

Так склалось, що до Луцька повернувся Роман Грисюк – молодий талановитий аранжувальник. Наші дороги несподівано перетнулись і Рома допоміг нам створити потужне аранжування треку. А ще наші давні друзі зі студії «МІК» саме оголосили про можливість вільно попрацювати усім музикантам, які планують створити патріотично-соціальний контент. Паралельно із цими процесами до нас звернувся луцький волонтер Сергій Тимчук і повідомив про необхідність створення пісні, з допомогою якої можна було б висвітлити працю наших волонтерів. Разом з Антоном Аношиним і Дмитром Кухаруком вони відзняли чудові кадри, які потрапили у відео, що і пропонуємо вашій увазі. Також у кліпі використані відеоматеріали Олександра Солов’я та Анастасії Каспрук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ