Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Heiro Futsal Cup: "Здвиг" зупинився в 1/8 фіналу

Львівський аматорський футзальний клуб "Здвиг" завершив свої виступи на престижному міжнародному футзальному турнірі у польському Жешуві Heiro Futsal Cup.

Участь у масштабному турнірі взяли 32 команди як і професійного, так і аматорського рівня з Польщі, Словаччини, Угорщини та України. Львівський "Здвиг" був єдиним представником України на цих змаганнях.

Волею жеребкування "Здвиг" потрапив до групи Е, де путівки до наступного раунду змагань виборював з командами Rzezawa Team, Heiro Rzeszow та Lambada Siepraw. Здобувши одну перемогу, нічию та поразку "Здвиг" з другого місця пробився в 1/8 фіналу плей-офф, де з рахунком 1:3 поступився команді з Катовіце Dentim Clinic і припинив участь за головний трофей.

"Незважаючи на поразку, ми задоволені участю команди у турнірі, - каже президент МФК "Здвиг" Богдан Мельник. – При певному збігу обставин могли виступити краще і вийти до чвертьфіналу, однак у першому матчі плей-офф ми поступилися команді з Катовіце. Хочу відзначити високий рівень організації турніру. Велика ймовірність того, що наступного року ми знову на ньому зіграємо".

АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ