Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Хелловін, рейв-перфоманс та шоу: які вихідні будуть у Львові?

Осіння пора наближає нас до свята Хелловіну, що змусить багатьох перевтілитись в улюблених героїв та добряче відпочити. А для тих хто “поза вечірками” чекають прекрасні ліричні шоу та джаз-вечори. Усе це читайте в матеріалі Гал-Інфо.

Музичний проєкт “Бачити і чути Україну” від Львівської філармонії

Перед великим гастрольним туром США львівській публіці представлять не лише найкращі зразки музичного мистецтва, а й українське образотворче мистецтво відомих українських художників.

28 жовтня о 18:00 спільно зі знаним львівським піаністом Мирославом Драганом оркестр презентує такі твори: Людвіг ван Бетховен. Увертюра «Творіння Прометея», Концерт для фортепіано з оркестром «Імператор» та Антонін Дворжак. Симфонія №6 ре мажор.

Halloween Disco Party | 18+

29 жовтня в просторі SOVA space на Вас чекатимуть смачні коктейлі, цікава компанія, класна музика, фотолокація та фотограф... і декілька файних сюрпризів. Усіх учасників пригощають лімончелою. А також пляшку нашої крафтової лімончели ми розіграємо прямо на вечірці, ти можеш стати щасливчиком.

Основною вимогою до вечірки є тематичні костюми. На вечірку можна потрапити за попередньою реєстрацією. 

Майстерка «Мій оранжевий гарбуз» з Тетяною Новак

На майстеркласі будуть створювати осінню квіткову композицію, центром якої стане гарбуз. Такий оригінальний букет прикрасить вашу домівку або стане чудовим подарунком для близьких. 

Він пройде 29 жовтня о 11:30 у Школі мистецтв вільних та небайдужих.

Виставка картин від художниці з Донеччини 

Днями у Домі Франка відкрили виставку картин відомої на Донеччині художниці Оксани Дашивець. До Львова вона приїхала на початку повномасштабного російського вторгнення і вже після перших складних днів адаптації повернулася до свого звичного заняття – малярства.

Виставку можна оглянути до 15 листопада щодня з 10:00 до 17:00 (окрім вівторка) у Домі Франка.

Рейв-перфоманс від MRЯКА

MRЯКА – атмосферний музичний проєкт від Театру Живаго. Вони поєднують джаз, рейв, фольк, перформанс, тексти відомих поетів упереміш з авторськими – і все це під гарний біт з живим вокалом та саксофоном.

Перфоманс відбудеться 29 жовтня, 20:00 у ВЕЖА, вул. Івана Франка, 160.

Жадан і Собаки. Вітання з Харкова! 

Харківський драйв, перед яким неможливо встояти. Вони співають про те, що болить і бісить. Квінтесенція гумору, протестів та гостросоціальних тем змусять кров у ваших жилах текти швидше, а серце — стукати палкіше. 

Концерт пройде 29 жовтня о 18:00 у FestRepublic.

Благодійний концерт із циклу «Музика в храмі»

Українські артисти продовжують виступати та боротись на мистецькому фронті  – для підтримки воїнів, їх матерів і дітей. Подія пройде 30 жовтня о 17:00 годині в церкві Святого Юра. 

Учасниками заходу «Музика в храмі» стануть – симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії під орудою лауреата всеукраїнських конкурсів Василя Коваля, провідні солісти оперної сцени. Під час концерту прозвучать фрагменти з українських та зарубіжних опер.

Мистецький проєкт “Українцям щонайперше – воля!”

31 жовтня у театрі ім. Марії Заньковецької представлять мистецький проєкт, що присвячений 80-тій річниці офіційного створення УПА та 95-літтю з дня народження зв’язкової УПА, поетеси Катерини Мандрик-Куйбіди.

Захід включатиме сучасний естрадний концерт, де лунатимуть відомі українські пісні під різним аранжуванням та презентацію книжки колишнього міського голови Маріуполя, художника Михайла Поживанова.

Ліричне шоу “Кохайтесь чорнобриві”

Музично-поетичне дійство за участю знакових постатей української культури відбудеться за мотивами творів українських поетів. 

Шоу проходитиме 1 листопада 2022 року о 19:00 год на сцені Львівського національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької.

OPEN BLUES BAND

У Львові кожен хто любить та цікавиться блюзом знає цей колектив. І хто прийшов на їхній виступ раз, обов'язково через деякий час прийде знову. Концерт відбудеться 4 листопада о 19:00 на локації Центр Сімейного дозвілля «Булька».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ