Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ХІ «Інженерний ярмарок кар’єри»: чого очікувати?

У Львові впродовж 25-26 квітня відбудеться ХІ «Інженерний ярмарок кар’єри» – виставка провідних компаній, яка дає можливість познайомитись з актуальними вакансіями.

Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Відповідальна за корпоративні зв’язки заходу Оксана Магіс у коментарі Гал-інфо розповіла, що потенційні роботодавці з власної ініціативи звертаються до організаторів Ярмарки.

«Ті компанії, які мають вакансії, звертаються до нас, аби першими отримати талановитих працівників. Дехто з них має при установі ще й школу, до якої також будуть запрошувати студентів, молодь та всіх охочих. Все це для того, щоб мати в майбутньому цінні кадри.

Торік було представлено 32 компанії, проте цьогоріч ми розширюємось до 45 потенційних роботодавців. Мова йде про «Skoda», «Huawei», «GlobalLogic», «Softserv», «Nestle» «Symphony Solutions» тощо. Щоразу ми намагаємось залучати все більш різноманітні фірми та підприємства з різних галузей.

Перший етап. Студент отримує змогу заповнити резюме, яке потрапить у відповідальні руки всіх компаній-учасниць ярмарку.

Другий етап. На студента очікує спілкування з НР-представниками компаній, тобто студент може підійти до будь-якого стенду та дізнатись про вимоги і специфіку роботи.

Третій етап. Подальша співпраця залежить від того чи підійшли запропоновані анкети фірмам, які прийшли з вакансіями»,  – розповіла  Оксана Магіс.  

Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Організатори Ярмарку – міжнародна студентська організація  BEST – запрошують до співпраці компанії, які шукають нові таланти. «Інженерний ярмарок кар’єри» пройде 25-26 квітня у IV корпусі НУ «Львівська політехніка».

Додамо, що з 16 по 20 квітня триватиме захід «Тиждень успіху».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ