Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Хлопець зарізав дівчину, яка йому відмовила: подробиці трагедії

Учора, 19 квітня, у Львові на вулиці Пулюя, 32 молодик зарізав кохану, а пізніше вистрибнув з сьомого поверху. Свідками були сестра вбивці та брат потерпілої. Гал-інфо довідалось подробиці трагедії.

Обом, загиблій дівчині і вбивці, було лише 22 роки. Однокласники, друзі, а потім закохана пара – саме так розвивались ці cтосунки. Кохання тривало не довго, дівчина покинула хлопця, який так і не зміг змиритися з рішенням коханої.

Після кількох місяців страждань, молодик прийшов у дім колишньої, щоб з`ясувати стосунки. Двері відчинив брат загиблої і сказав, що сестра спить, але вбивця наполіг розбудити її. Дівчина погодилась вийти на сходову площадку, де після нетривалої розмови, хлопець завдав їй кілька ножових поранень у живіт та серце. На благальні крики постраждалої прибіг брат, який намагався зробити штучне дихання. Травми були несумісні із життям, дівчина загинула у кареті швидкої допомоги.

Свідком вбивства стала рідна сестра молодика, яку він попросив почекати біля під’їзду . Як розповіли слідчі, сестра намагалась захистити загиблу від нападу брата, через це й сама дістала незначні ножові поранення.

Одразу після скоєного, хлопець вистрибнув з вікна на сьомого поверху. Він впав на піддашшя, що й врятувало його від загибелі. На цей час хлопець перебуває у реанімації 8-ї лікарні, стан його важкий.

Про психічний стан пацієнта медики поки нічого сказати не можуть. Для цього потрібно провести спеціальне обстеження. Друзі хлопця стверджують, що не спостерігали  у його поведінці нічого дивного .

На запитання, як могла статися така трагедія, друзі і близькі не відповіді не мають. Що саме штовхнуло молодика на фатальний крок не може сказати ніхто.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ