Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Ідеальне жіноче пальто на зиму: поради щодо вибору моделі

Кожна представниця прекрасної статі прагне знайти ідеальне зимове пальто. Це поняття поєднує в собі не тільки якість та теплий матеріал, а ще й стильний зовнішній вигляд. Адже жінки хочуть виглядати неперевершено, незважаючи на холод.

Сучасні виробники одягу пропонують величезну різноманітність варіантів теплого верху. Але не всі відповідають зазначеним критеріям. Як же тоді розпізнати «ті самі» зимові пальто жіночі? Спробуємо з'ясувати, на що потрібно звернути увагу під час вибору.

Матеріал

Для пошиття зимового верхнього одягу використовуються різні матеріали. Серед них можна виділити:

  • Вовну. Відрізняється міцністю, стійкістю до негоди.

  • Кашемір. Характерними рисами є м'якість, стильний зовнішній вигляд та стійкість до низьких температур.

  • Синтепон. Серед основних властивостей можна виділити практичність та довговічність.

  • Твід. Цей матеріал з невеликим ворсом на поверхні дуже м'який на дотик, еластичний та легкий. 

Крім цього, у складі виробів може бути акрил, поліестер та інші складники. Завдяки їм забезпечується високий рівень зносостійкості.

Тип утеплювача

Пальто, призначені для зимового сезону, обов'язково мають підкладку-утеплювач. Якщо вибираєте жіноче пальто українського виробника https://virna.ua/uk/catalog/outerwear/coat, то орієнтуйтесь на кілька видів утеплювачів, найбільш поширеними з яких є:

  • ватин;
  • вальтерм;
  • синтепон.

Ватин є різновидом трикотажного матеріалу. Він легкий, теплий та довговічний. Верхній одяг із таким утеплювачем має дуже акуратний вигляд. Це ідеальний варіант для тих, хто не любить громіздкі надуті пуховики чи куртки.

Синтепон має цілу низку переваг. Верхній одяг з таким полотном коштує недорого, до того ж він еластичний, швидко повертається до початкової форми, добре тримає тепло та не викликає алергії.

Розмір

Якщо не хочете виглядати недоладно у зимовому пальто, тоді обов'язково звертайте увагу на розмір. Але з цим критерієм можуть виникати складності, оскільки у виробників може відрізнятися розмірна сітка. У разі замовлення через інтернет-магазин потрібно заздалегідь уточнити відповідність розміру до замірів своїх параметрів.

Якщо ви плануєте робити примірку в магазині, тоді потрібно враховувати декілька нюансів. Довжина рукавів повинна покривати половину долоні, а рухи у зимовому пальто не повинні бути скутими. Крім цього, потрібно враховувати вільне місце для теплого светра.

Особливості силуету

Щоб підібрати ідеальне жіноче пальто на зиму, необхідно враховувати свій зріст та особливості фігури. 

Худеньким дівчатам невисокого зросту ідеально підходять приталені моделі з довжиною нижче коліна. 

Універсальним варіантом можуть стати двобортні моделі з запахом. Такі вироби підходять для різних фігур. 

Жінкам з пишними формами варто звернути увагу на пальто вільного крою або не тугим поясом.

Якщо залишилися питання, то зверніться до досвідчених консультантів магазину українського виробника жіночого одягу “Вірна”.

"Джерело: virna.ua"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ