Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВПО у Львові запрошують перетворити старий одяг на колективний мистецький об’єкт

Jam Factory Art Center запрошує на мистецькі воркшопи для людей, які переїхали до Львова з початку повномасштабного вторгнення. В межах воркшопу учасники(-ці) під керівництвом художниці й дизайнерки Ясі Хоменко зможуть перетворити свій старий одяг на колективний мистецький об’єкт.
Фото: ЛМР

Яся Хоменко – художниця та дизайнерка одягу, яка експериментує з формами та кольорами одягу разом із учасниками та учасницями своїх воркшопів. Розроблена Ясею технологія розрізання, пресування і поєднання елементів одягу стає метафорою і терапевтичним проживанням зміни ідентичності, спричиненої драматичними подіями.

«Якщо ви переїхали до Львова й досі почуваєтеся новою людиною, маєте бажання повзаємодіяти з різними людьми і перетворити свій старий одяг на колективний мистецький об’єкт, запрошуємо на воркшоп художниці і дизайнерки Ясі Хоменко.

Приносьте одяг, який має історію, з яким пов’язані важливі для вас спогади і яким ви готові поділитися із групою. Разом ви будете різати, кроїти, зшивати, розмовляти, ділитися історіями та складати нову композицію», – розповідають організатори.

Приклад воркшопу

Перші два воркшопи відбудуться:

  • 19 жовтня 12:00-16:00
  • 20 жовтня 11:00-15:00

Для кого: людей, які переїхали до Львова з початку повномасштабного вторгнення

Де: Jam Factory Art Center (Львів, вул. Б. Хмельницького 124)

Участь у воркшопі безкоштовна за умови заповнення цієї реєстраційної форми. Кількість місць обмежена.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ