Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ідеальні чоловічі кросівки: топ 5 повсякденних моделей

Складно уявити більш комфортне чоловіче взуття, ніж кросівки. За останнє десятиліття мода дала їм майже повний карт-бланш: улюблена пара буде доречною не тільки в спортивній залі, але й у повсякденному житті, навіть на роботі.

Тому купити кросівки високої якості в магазині INTERTOP буде ідеальним рішенням для всіх поціновувачів зручності та бездоганного стилю.

Які кросівки краще придбати на кожен день?

Бігти за трендами ніхто не забороняє, проте є моделі, які не втрачають актуальності багато сезонів поспіль. Власне, про останній варіант і поговоримо.

Білі кросівки

Взуття ідеального білого кольору хоча й можна назвати примхливим, проте результат того вартий. Така обновка комбінується чи не з усіма моделями шортів і штанів.

Чорні кросівки

Моделі, які полюбляє переважна більшість чоловіків. Нічого зайвого — лише стримана лаконічність, інколи підкреслена фірмовим логотипом, ненав’язливою смужкою тощо.

Замшеві кросівки

Перевага такого варіанту полягає в тому, що він чи не найкраще поєднується з одягом у casual-стилі. За бажанням у цьому взутті навіть можна прийти до офісу — звичайно, якщо не забороняє дрес-код.

Комбіновані кросівки

Якщо хочете відійти від стандартних моделей, розгляньте як варіант взуття, яке поєднує декілька кольорів, наприклад, бежевий, білий та чорний. Якщо шукаєте більш сміливих рішень — виберіть яскраві відтінки. Але за таких умов одяг має бути достатньо нейтральним.

Бежеві кросівки

Ще одна класика, яка вдало доповнює міські луки. Моделі в цьому кольорі виглядають мінімалістично та стильно.

Що врахувати під час вибору?

Звичайно, колір є не єдиним критерієм. Мають значення такі параметри:

 
  • якість — довіряйте лише відомим брендам — так ви отримаєте взуття, в якому зручно за будь-яких умов;
  • матеріал — технологічна синтетика заслуговує не меншої уваги, ніж натуральна шкіра (також варто враховувати сезон, адже тканинні сітчасті моделі підходять для літа, а ось закриті шкіряні — для вологої осені);
  • підошва — на кожен день краще купувати варіанти з міцною зносостійкою підошвою.
 

Обновка має підходити за розміром, адже це теж ключ до комфорту. Шукайте взуття від виробників, які приділяють багато часу розробці інновацій, завдяки яким перебувати в кросівках протягом дня — одне задоволення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ