Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ігор Худоб’як - найкращий гравць року у «Карпатах»

На офіційному сайті ФК «Карпати» закінчилось голосування за найкращого гравця клубу 2010 року. Ним став Ігор Худоб’як, – про це повідомив офіційний сайт клубу.

Визначитись з лідером належало вболівальникам та фанам ФК «Карпати», що активно голосували за своїх улюбленців на офіційному сайті клубу. Як повідомляє інформаційний центр ФК «Карпати», лідери голосування з’явились вже буквально з перших хвилин опитування. Ними стали Артем Федецький, Ігор Худоб`як та Олег Голодюк. Подальше голосування тільки підтвердило попередні дані. З невеликим відривом Ігор Худоб`як заволодів титулом «Гравець року». За Ігора проголосували 1760 людей, за Артем а Федецького віддали свій голос 1695 чоловік. Третє місце лишилось за Олегом Голодюком. Участь в опитуванні взяли 6 297 людей.

«Звичайно, я щиро вітаю Ігоря Худоб’яка з перемогою! У кожного нашого уболівальника є особисті прихильники, а у кожного гравця є амбіції. У будь-якому випадку, на перше місце виходять не індивідуальні, а командні результати. Можу сказати одне – в минулому році виграла команда. Ми були однією великою сім’єю. Ми довели багатьом скептикам і критикам, що можемо і вміємо показувати хороший футбол, не зважаючи на те, що у нас дуже молода команда. Так, нам іноді бракувало досвіду, але я впевнений, що ми продовжимо йти вірним шляхом і будемо радувати наших уболівальників» – розповів Артем Федецький Інформаційному центру ФК «Карпати».

«Загалом приємно, що уболівальники так високо цінують нашу роботу. Хоча, як на мене, у минулому році кращим був Денис Кожанов, лідер за кількістю гольових передач у чемпіонаті». – коментує свою перемогу Ігор Худоб`як.

До речі, звання «гравця року» може стати не єдиною нагородою для Ігора, адже наразі Ігор також є лідером в опитуваннях на кращого актуального півзахисника України. Худоб`як випереджає свого найближчого конкурента гравця московського «Локомотива» та збірної України Олександра Алієва майже на 50 балів. - fckarpaty.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ