Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Ігор Мосійчук: Бійню в Мукачево організував нардеп Віктор Балога

Бійню 11 липня в Мукачево організував нардеп Віктор Балога з метою вплива на депутата Ланьо, - процитував пана Шаранича народний депутат (Радикальна партія) Ігор Мосійчук у Facebook.

"Зараз на засідання ТСК прибув екс-начальник закарпатської міліціі Шаранич.

Він повідомив, що в 2005 році нардеп Леньо перебував на обліку в міліціі а зараз не перебуває. Перше зіткнення між ПС Закарпаття і міліцією відбулося в серпні 2014 року. Тоді також була перестрілка і був поранений міліціонер. Бійці ПС задіяні в тій сутичці зараз знаходяться під підпискою про невиїзд.

ПС на Закарпатті координувався колишнім керівником ОДА Губалем який зі слів Шаранича є людиною Віктора Балоги.

Бійню 11 липня в Мукачево організував нардеп Віктор Балога з метою вплива на депутата Ланьо.

Саме екс-керівник МВС Закарпаття Шаранич свого часу звільнив з міліціі нинішнього комбата місцевого ПС Романа Стойка нібито за порушення присяги.

Саме Шаранич дав вказівку проводити оперативну зйомку з початку в'їзду групи ПС в Мукачево лі до бою між міліцією та ПС. 

Шаранич заявив, що ПС Закарпаття активно і тісно співпрацював з місцевим СБУ. В часі обшуків в людей з оточення нардепа Леньо дійсно була СБУ вилучена вогнепальна зброя але як каже Шаранич вони займаються бізнесом.

Зі слів Шаранича наближена до нардепа Ланьо особа на кличку "Тайсон" дійсно займалась криміналом але про нарколабораторію він нічого не знав.

Шаранич стверджує, що з Ланьо він ніколи особисто не зустрічався.

Екс-начальник МВС Закарпаття Шаранич заявляє, що місцеве СБУ м'яко кажучи недопрацьовує в боротьбі з контрабандою", - зазначив в повідомлення нардеп Ігор Мусійчук.

 

 

Зараз на засідання ТСК прибув екс-начальник закарпатської міліціі Шаранич.Він повідомив, що в 2005 році нардеп Леньо пе...

Posted by Ігор Мосійчук on 18 липня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ