Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Пилипчук характеризує Михайла Цимбалюка з позитивного боку

«Про нового начальника УМВСУ у Львівській області Михайла Цимбалюка в мене тільки позитивні відгуки», – про це «Гал-info» повідомив народний депутат Верховної Ради України, який у 1994-1997 роках очолював підрозділ львівської міліції по боротьбі з організованою злочинністю Ігор Пилипчук.
За словами Ігоря Пилипчука, «на Михайла Цимбалюка покладаються певні надії на те, що ситуація у Львівській області покращиться. Однак чи зміни відбудуться, ми побачимо згодом».
«Наразі поки що рано говорити про те, чи виправдає покладені на нього сподівання новий начальник УМВС області», – додав Ігор Пилипчук. 
Нагадаємо, сьогодні на прес-конференції начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов підтвердив інформацію про те, що він написав заяву на звільнення з цієї посади і надалі працюватиме керівником закарпатської міліції. За його словами, управління МВС у Львівській області очолить колишній голова Тернопільської ОДА, керівник Департаменту МВС кримінальної міліції у справах неповнолітніх генерал-майор Михайло Цимбалюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ