Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ігор Єремєєв прогнозує зупинку НПК „Галичина” у кінці лютого

Народний депутат, власник близько 40% акцій НПК „Галичина” Ігор Єремєєв стверджує, що найближчим часом підприємство може зупинитись. Про це він повідомив „Гал-info”. 
На його думку, це відбудеться наприкінці лютого - початку березня через зростання ціни на нафту. За його словами, ціна зросте приблизно на 30% і становитиме 60-80 доларів. „У таких умовах підприємству буде невигідно працювати”, — наголосив Ігор Єремєєв.
„Все буде залежати від внутрішнього ринку. Але він законодавчо незахищений. Верховна Рада не прийняла закон, який розробляв я і який мав врегулювати ці питання. Ситуація стає загрозливою для енергетичної незалежності і безпеки країни, але цього не бачить і не розуміє уряд”, — наголосив він.
При цьому Ігор Єремєєв прогнозує, що через місяць через незахищеність ринку дешевше буде здійснювати імпорт, ніж вести виробництво в Україні.
Однак голова правління ВАТ НПК „Галичина” Володимир Гусаков заявив „Гал-info”, що завод зупинятись не збирається. „Ніякої зупинки не планується, я не бачу для цього підстав”, — сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ