Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"In.IT" - переможець Львівського етапу чемпіонату України серед команд Другої ліги

Перед стартом змагань підопічних Андрія Федюка точно не розцінювали серед фаворитів. Ба-більше, поразка у першому турі від "Avenga" ще більше похитнула амбіції клубу. Та не пройшло і двох місяців, як Писько і компанія почали штампувати перемогу за перемогою.

Перед стартом змагань підопічних Андрія Федюка точно не розцінювали серед фаворитів. Ба-більше, поразка у першому турі від ʺAvengaʺ ще більше похитнула амбіції клубу. Та не пройшло і двох місяців, як Писько і компанія почали штампувати перемогу за перемогою.

Нав‘язати боротьбу ʺайтішникамʺ прагнули щонайменше дві команди: ʺУраган - 3ʺ та ʺБастіонʺ. Правда, жодна із них так і не зуміла здобути бодай одну звитягу в дуелі з лідером.

У грі першого кола прикарпатці зіграли з чемпіоном в суху нічию, а вже ближче до завершення чемпіонату поступились з результатом 3-1. Щодо колективу Ігоря Кудінова, то аналогічно з ʺдраконамиʺ в очних зустрічах проти ʺin.ITʺ вдалось набрати лише один заліковий бал.

Загалом переможець Другої ліги у сезоні показав найкращу гру за усіма показниками. Дев‘ять перемог, дві нічиї та одна поразка. Закономірні 29 очок з 38-ма забитими і 17-ма пропущеними м’ячами.

Тепер на чемпіона Львівського етапу очікує два матчі проти київського ʺСервітаʺ.

Спершу 3 квітня на виїзді, а уже через тиждень матч-відповідь пройде у Львові. Переможці пар стануть учасниками Фіналу Восьми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ