Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Іноземця засудили до 3 років тюрми за хибне повідомлення про підготовку вибуху

У Києві до 3 років тюрми засудили 27-річного іноземця, який зробив хибне повідомлення про підготовку вибуху на Центральному залізничному вокзалі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

За участі прокурора Київської місцевої прокуратури №9 оголошено обвинувальний вирок 27-річному громадянину Республіки Молдова, який зробив хибне повідомлення про замінування Центрального залізничного вокзалу в столиці.

Як повідомлялося, на початку липня цього року до чергової частини відділу поліції на ст. Київ-Пасажирський надійшло повідомлення про підготовку вибуху на столичному залізничному вокзалі.

Працівники вибухотехнічної та кінологічної служб жодних вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не виявили. За результатами проведення комплексу оперативно-розшукових заходів «мінера» вдалося ідентифікувати та затримати. З’ясувалося, що хибне повідомлення зловмисник зробив із хуліганських спонукань.

Вироком Солом’янського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) та засуджено до реального покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ